keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Vähän minusta

Ensimmäinen postaus :)

Ensimmäiseksi on kai aika loogista kertoa itsestään, tärkeistä asioista ja vähän mielenkiinnon kohteista.

Blogin nimestä; Kirppunen on rakas kuopukseni, kohta vuoden täyttävä tyttönen. Kirppunen kokonsa vuoksi, vähän jännään, onko vielä 1-vuotis neuvolassakaan rikottu 8kg:n rajaa. Neiti on itse aurinko, aina iloinen, kunhan kaikki on hyvin :) Aina vaan kaikki ei ole hyvin, inhottava allergiamörkö on pongattu pientä kiusaamasta. Mutta pikkuhiljaa pahiksia löytyy, ja pienen olot paranee.

Kirppusen lisäksi maailmani tärkein on tietysti koko perhe. Minun teinit, kohta 15- ja 16-veet tyttö ja poika. Maailman parhaat teinit tietysti :) Lisäksi perheeseen kuuluu reissutöitä tekevä mieheni ja hänen teininsä silloin tällöin. Rakkaita kaikki.

Sekalaista seurakuntaa rikastuttavat vielä uudet hoitolapset, joita tässä tipottain aloittelee. J on nyt ollut kuukauden päivät, ja kotiutunut loistavasti. M ja A ovat vasta tutustumassa käyneet suloiset tyttöset. 

Uusin innostus, jonka kimppuun odotan pääseväni toden teolla, on Aloe-vera. Olen ryhtynyt jälleenmyyjäksi, ja into päästä tekemään on kova. Tänään olisi illalla vähän koulutusta luvassa.

Ja pihailua, en todellakaan ole mikään viherpeukalo. Kovalla hingulla aina alkukesästä istuttelen kukkia. Ja alkukesästä niitä hoidankin, mutta jotenkin se into aina laantuu. Nyt kuitenkin ollaan siellä paremmalla puolella. Ihan kohta pääsee taimimyymälään rahojaan tuhlaamaan :)

Tulevat kirjoittelut ovat varmaankin sekoitus näitä kaikkia yhdessä ja erikseen, allergia-asioita, ruokia, leipomuksia, askarteluja, arkea, juhlaa, aloeta, pihaa. Innolla odotan tulevia kirjoitteluja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti